Misintenties Wilbertoord


Locatie St.Joseph Wilbertoord kerst diensten
Zaterdag 23 december is er geen dienst in Wilbertoord. Zondag 24 december kerstavond om 17.00 uur kinderkerst viering. Zondag 24 december om 19.00 uur eucharistie kerst viering, voorganger pastor Bas van Dijk, het koor Laus Deo verzorgen de gezangen. Dinsdag 26 december om 10.00 uur woord /communie kerstdienst met medewerking van koor Con Amore.
De intenties zijn met kerstavond zondag 19.00 uur en 2de kerstdag gelijk.
Mies Hendriks en overleden familie, Regina Kuppen Willems, Martien Kuppen, Tien en Stiena van de Ligt Weerts en overleden familie, Hendrikus en Anna Janssen van Berlicum en overleden familie, Mies van Grinsven, Bert Wolfs, Willem en Adriana Hermens en kinderen, Annie van de Kolk van den Hark, Thea Jeager, Tien en Mien Weerts Nellissen en zoon Martien, Helm en Miet Aben van den Broek, tevens voor overleden familie, Thij Kuppen jaargetijde, overleden ouders van den Bungelaar, Harrie en Marius, Vic van Tienen, Jos Willems.Bericht Wilbertoord zaterdag 16 december 2017

Woensdag 13 december kersteucharistie viering vanuit Bond van Alleenstaande, voorganger pastor van den Acker. In deze kerstdienst zijn natuurlijk ook parochianen die geen lid zijn van BVA van harte welkom .

Zaterdag 16 december om 19.00 uur 3ste Zondag van de Advent Woorddienst, het koor Con Amore verzorgen de gezangen.

De intenties zijn voor: alle overleden parochianen

De LOM uitzending is vanuit kerk te St.Hubert