nieuws

Milloretti

Nieuw koor voor Parochie De Goede Herder: Milloretti!
Eind vorig jaar leek er voor de leden van gemengd koor Fioretti in Sint Hubert door het vertrek van hun dirigent een einde te komen aan jarenlang zangplezier.
Door het geringe ledenaantal was Millody, de zanggroep van de Willibrorduskerk in Mill op zoek naar versterking en zocht een koor om mee samen te gaan om het koor wat te versterken.
De twee koren werden samengevoegd en vormen met ingang van deze maand een nieuw koor met de naam Milloretti. Het koor verzorgt muzikale ondersteuning in de H. Missen in Sint Hubert en in Mill.
Zanggroep Milloretti bestaat uit 22 zangers en zangeressen en staat onder leiding van kerkmusicus en dirigent Marcel Siebers uit Cuijk. Het repertoire van Milloretti bestaat vooral uit populaire christelijke Nederlandstalige en Engelstalige liedjes en wereldse popsongs die qua thema passen in een kerkelijke viering en lekker in het gehoor liggen.

Wie ook mee wil zingen in dit gezellige nieuwe koor is van harte welkom vrijblijvend naar een repetitie te komen om sfeer te proeven.
Er wordt elke maandagavond van 19.45 uur – 21.45 uur gerepeteerd. De ene maand in het parochiecentrum in Sint Hubert de andere in de ontmoetingsruimte van de Willibrorduskerk in Mill. Nieuwe leden, vooral mannen, zijn van harte welkom!
Neem voor meer informatie contact op met:
Tonny van de Berg, tonnyvdbergh@kpnmail.nl 0485-453751
Hannie van den Oever, fruithal@hotmail.com 0485-451231

Milloretti.jpg

nieuwsberichten

Milloretti

Nieuw koor voor Parochie De Goede Herder: Milloretti!
Eind vorig jaar leek er voor de leden van gemengd koor Fioretti in Sint Hubert d... Lees verder...

Afscheid pastor Van den Acker


CARNAVAL

Wie 'carnaval' zegt, denkt onmiddellijk aan
drie dagen van plezier en feesten, van verkled... Lees verder...

Afscheid in Wilbertoord

Op zondag 19 november nam pastor A. van den Acker afscheid in de kerk in Wilbertoord.
Vele jaren is hij hier voorgegaan.
Nu gaat hij geni... Lees verder...

Nieuwe naam

Tijdens de plechtige viering van het gouden priesterfeest van pastoor Ad van der Meijden, werd bekendgemaakt, dat onze parochie Regio Mill, voortaa... Lees verder...

Nieuwe pastor

Het bisdom heeft m.i.v. 1 maart a.s. benoemd als nieuwe pastor in onze parochie Bas van Dijk. We zijn zeer verheugd met zijn komst. Dat zal pastoor... Lees verder...

Aktie Kerkbalans


Aan het begin van elk nieuwjaar maakt ieder voor zich de balans op.We buigen ons over de “winst en verliesrekening”.Lees verder...

Nieuwsbrief

Vanaf 2017 zal er een nieuwsbrief via email rondgezonden worden, zodra er mededelingen te melden zijn. Als u uw emailadres met vermelding van plaat... Lees verder...

KiKoMi

KiKoMi is op zoek naar jou!
Ben jij 6 jaar of ouder en vind je het leuk om te zingen?
Dan is KiKoMi op zoek naar jou!
Wij zijn het... Lees verder...